У Мени налазиш све о себи: своје име, језик, сагласности и податке. Увек можеш да преузмеш копију својих података или да обришеш налог.
Пре него што почнеш
- При првој пријави апликација може затражити две ствари: твоје Име и Презиме (Како се зовеш?, можеш додирнути Не сада) и да прочиташ и прихватиш Услови коришћења и Политика приватности преко Прихвати и настави.
- Када се услови промене, апликација пита поново: док их не прихватиш, не можеш наставити да користиш AVIOFILE.
Уређивање профила
- Отвори Мени и додирни картицу при врху са својим именом.
- Промени Приказано име, Име и Презиме. Име се појављује на летовима, резервацијама и записима обуке.
- Преко Матични аеродром тражиш свој аеродром по ICAO коду или називу. Икона за брисање уклања базу.
- Изабери Временска зона. Језик мењаш додиром на њега: отвара се исти екран као у Мени, а избор се одмах чува.
- Додирни Сачувај измене. Видиш „Профил сачуван”.

Даље доле, под МОЈИ ПОДАЦИ, налазиш Лиценце и овлашћења (лиценце, овлашћења и лекарско уверење, са приложеним скеновима и дељењем са школама и клубовима: то су исти које видиш у Документи > ПИЛОТ, види Документи) и Повежи календар (види Повежи свој календар).
Промена језика
- Отвори Мени и додирни Језик (Апликација, имејлови и обавештења).
- Додирни језик који више волиш.
Видиш „Језик је сачуван” са називом језика. Избор важи за апликацију и за имејлове и обавештења која ти шаљемо.

Промена изгледа
- Отвори Мени и додирни Изглед.
- Изабери Аутоматски (као твој уређај), Светла или Тамна.
Промена је тренутна и важи само за апликацију на овом уређају.
Сагласности и приватност
Отвори Мени > Приватност и информације. Екран има четири дела. Верзија AVIOFILE коју користиш налази се на дну Мени.
- ПРАВНО: Услови коришћења и Политика приватности, са верзијом и датумом када си их прихватио. Додирни их да прочиташ. Ако постоји нова верзија, појављује се обавештење: додирни Прихвати тренутне верзије.
- КОМУНИКАЦИЈА: прекидач Новости и понуде имејлом је необавезан и подразумевано искључен. Можеш се предомислити у било ком тренутку. Сервисни имејлови (позивнице, рокови, безбедност) се увек шаљу.
- ТВОЈИ ПОДАЦИ: Извези моје податке.
- БРИСАЊЕ НАЛОГА: Обриши налог.
Да се обратиш подршци, отвори Мени > Водич и подршка: на дну, Обрати се подршци приказује имејл адресу подршке; додирни Копирај да је копираш.

Извоз података
- У Приватност и информације додирни Извези моје податке.
- Додирни Затражи моје податке.
- Сачекај: фајл се припрема у позадини. Под ТВОЈИ ИЗВОЗИ стање прелази из У припреми у Спремно, а добијаш и имејл.
- Када је Спремно, додирни Преузми.
Добијаш ZIP фајл са својим профилом, сагласностима, лиценцама, организацијама, књижицом (и као CSV), резервацијама и обавештењима. Можеш затражити један извоз на 24 сата; спреман фајл остаје доступан ограничено време, а затим приказује Истекло.

Брисање налога
Брисање има два корака и имаш 14 дана да се предомислиш.
- У Приватност и информације додирни Обриши налог.
- У Корак 1 од 2 · Провера прочитај Шта се дешава. Ако желиш копију својих података, додирни Прво извези моје податке.
- Ако се појави ПРВО РЕШИ ОВО, реши наведене ставке: на пример, ако си једини администратор организације, именуј другог администратора; ако поседујеш удео у ваздухоплову, напусти га са Напусти мој удео или га пренеси; ако имаш активан ваздухоплов, означи га као продат или га архивирај; ако имаш отворен салдо са сувласницима, евидентирај уплату; ако имаш будуће резервације, откажи их. Затим додирни Провери поново.
- ОРГАНИЗАЦИЈЕ КОЈЕ ЋЕ СЕ ЗАТВОРИТИ набраја оне у којима си једини члан: затварају се са налогом, али њихови подаци се не бришу.

- Додирни Настави.
- У Корак 2 од 2 · Потврда упиши своју имејл адресу у Твој имејл и додирни Обриши мој налог.
Ради твоје безбедности треба ти пријава из последњих 15 минута. Ако апликација затражи, додирни Пријави се поново, затим се врати на Приватност и информације и понови два корака.
Шта се дешава после
- Налог се закључава и одјављен си са свих уређаја. Током 14 дана апликација приказује Твој налог је заказан за брисање.
- Ако се предомислиш, пријави се, додирни Откажи брисање и потврди са Задржи мој налог: све се враћа како је било. У тим данима можеш користити и Извези моје податке.
- После 14 дана твој профил, лиценце, лични документи и уноси личне књижице бришу се заувек. Дневници летова и записи о одржавању ваздухоплова које користе други чувају се по закону, а твоје име се замењује ознаком „Уклоњени корисник”.
- Календар повезан на твом телефону се сам празни.
Често постављана питања
Могу ли да променим имејл свог налога?
Да. Отвори Мени > Безбедност > Промени е-адресу: шаљемо код на нову адресу и, док га не потврдиш, стари имејл остаје важећи. Кораци су у Безбедност налога. Опција не постоји ако се пријављујеш преко Apple или Google налога.
У Профил имејл је приказан, али се не може уређивати.
Не могу да обришем налог
Провери ПРВО РЕШИ ОВО: док је нека ставка отворена, дугме Настави се не појављује. Ако сумњаш, пиши подршци: у Мени > Водич и подршка, на дну, додирни Обрати се подршци.
Погледај и: Безбедност налога.